Zorgvastgoed:
herontwikkeling en
sale & lease back

Voor zorgondernemers

De best mogelijke zorg

Zoekt u een nieuwe locatie om de zorg te kunnen bieden die van u gevraagd wordt? Of heeft u onroerend goed in uw bezit dat u ter overname wilt aanbieden? Zodat u zich volledig op uw core business, het verlenen van de beste zorg, kunt richten? Dan kunnen wij u daarbij helpen. De overheid hervormt de zorgmarkt en scheidt wonen en zorg. Dat heeft veel gevolgen voor u als zorgondernemer, ook als het gaat om uw huisvesting. Het huidige vastgoedaanbod dat zich richt op senioren en zorgbehoevenden, voldoet niet meer aan de veranderende vraag. Hoe vindt u een nieuwe, geschikte locatie om de best mogelijke zorg te verlenen aan uw cliënten?

Vertrouwen van particuliere investeerders

We beleggen al meer dan 25 jaar in samenwerking met particuliere investeerders in vastgoed. We investeren in stabiel vastgoed met financieel solvabele huurders. Beoordelen panden en complexen ook niet alleen op hun kwaliteit als beleggingsobject, maar kijken net zo goed naar de maatschappelijke waarde. Dat uit zich in onze resultaten. Zelfs CV’s die we jaren terug initieerden renderen nog altijd goed, ondanks de recente crisis. Al die jaren kunnen we dan ook al rekenen op het vertrouwen van een grote groep particuliere investeerders.

Geen koop
en doorverkoop

Ook goed om te weten: wij gaan niet op uw stoel zitten. We zijn echt op zoek naar vastgoedobjecten om in portefeuille te houden. Onze bijzondere interesse gaat uit naar de aankoop van beleggingsobjecten zoals:

  • Kantoren
  • Complexen
  • Bedrijfshallen
  • Bedrijfsverzamelgebouwen
  • Winkelcentra
  • Appartementencomplexen

Kennismaken?

 

 


© Orcom BV - 2017 I Vastgoed I Beleggingen I Projectontwikkeling I Participaties