Investeringen zonder
financieringsvoorbehoud

Voor makelaars

Snel en discreet

Zoekt u een koper voor zorgvastgoed, winkelcentra, appartementencomplexen, kantoren of bedrijfsgebouwen? Dan komen wij graag met u in contact. Werken met ons betekent: absolute discretie, korte lijnen en door onze directe beslissingsbevoegdheid een vlotte afwikkeling van transacties. We doen uiteraard gedegen onderzoek naar het pand dat u ons aanbiedt, maar is de deal rond, dan is de deal rond.

 

Door samenwerking in diverse vennootschappen beschikken we altijd over voldoende middelen, waardoor een financieringsvoorbehoud niet nodig is. Dat betekent dat we veel sneller kunnen schakelen dan bij een bancaire financiering. En heeft u van ons een UBO-verklaring nodig, dan is dat uiteraard geen probleem.

Scope and importance the biotechnology may be applied in four broad areas like industrial area including health care, crop production and agriculture, non food uses of crops and other products and pro-homework-help.com/ environmental uses.

Vertrouwen van particuliere investeerders

We beleggen al meer dan 25 jaar in samenwerking met particuliere investeerders in vastgoed. We investeren in stabiel vastgoed met financieel solvabele huurders. Beoordelen panden en complexen ook niet alleen op hun kwaliteit als beleggingsobject, maar kijken net zo goed naar de maatschappelijke waarde. Dat uit zich in onze resultaten. Zelfs CV’s die we jaren terug initieerden renderen nog altijd goed, ondanks de recente crisis. Al die jaren kunnen we dan ook al rekenen op het vertrouwen van een grote groep particuliere investeerders.

Geen koop
en doorverkoop

Ook goed om te weten: wij gaan niet op uw stoel zitten. We zijn echt op zoek naar vastgoedobjecten om in portefeuille te houden. Onze bijzondere interesse gaat uit naar de aankoop van beleggingsobjecten zoals:

  • Kantoren
  • Complexen
  • Bedrijfshallen
  • Bedrijfsverzamelgebouwen
  • Winkelcentra
  • Appartementencomplexen

Kennismaken?

 

 


© Orcom BV - 2017 I Vastgoed I Beleggingen I Projectontwikkeling I Participaties