Particulier beleggen
in vastgoed

Voor particuliere investeerders

Goed rendement

Overweegt u om te investeren in vastgoed, zodat u meer rendement kunt behalen op uw vermogen? Wij ondersteunen u hier graag bij. Door ons uitgebreide netwerk in de vastgoedwereld zijn we altijd op de hoogte van actuele investeringskansen, ook als panden nog niet op de markt zijn. Op basis van uw voorkeuren zoeken wij voor u naar geschikte investeringsobjecten. We doen vervolgens gedegen onderzoek naar de waarde van het vastgoed op de lange termijn. We investeren enkel in stabiel vastgoed met financieel solvabele huurders. Ook bieden wij u de gelegenheid te participeren in diverse goed renderende proposities.

Then it’s time you brush up on your basic writing skills with pay someone to write an essay essaydragon.com the following 10 tips 1.

Stabiel vastgoed,
solvabele huurders

Garanties voor welk rendement u daadwerkelijk behaalt kunnen we niet geven. Wel kunnen we u vertellen dat we al meer dan 25 jaar met succes beleggen in vastgoed. CV’s die we jaren terug initieerden renderen nog altijd goed, ondanks de recente crisis.

Al die jaren kunnen we dan ook al rekenen op het vertrouwen van een grote groep particuliere investeerders. We staan bekend om onze betrokkenheid, transparantie en focus op resultaat.

Korte lijnen,
open communicatie

We werken via korte lijnen en zijn volledig open in onze communicatie naar u. Tegelijkertijd zijn we uiteraard discreet naar de buitenwereld.

Afhankelijk van uw wensen en wat past bij uw portefeuille gaan we voor u op zoek naar investeringsobjecten zoals:

  • Kantoren
  • Zorgcomplexen
  • Bedrijfshallen
  • Bedrijfsverzamelgebouwen
  • Winkelcentra
  • Appartementencomplexen

Kennismaken?

 

 


© Orcom BV - 2017 I Vastgoed I Beleggingen I Projectontwikkeling I Participaties