Over Orcom

Over Orcom

Deskundig, betrokken en discreet

Als u contact opneemt met Orcom krijgt u mij aan de lijn: Klaas Timmerman. In een van mijn eerdere functies kwam ik bij toeval in contact met de groep particuliere investeerders. De interesse die ik toen al had in vastgoed en beleggen kreeg daarmee de extra prikkel die leidde tot een definitieve carrièreswitch. En dat is inmiddels alweer meer dan 25 jaar geleden. De afgelopen decennia bouwde ik een groot netwerk op in Nederland. Een netwerk van particuliere investeerders, makelaars, vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, zorgondernemers en andere partijen die actief zijn in de vastgoedmarkt.

 

Ik vraag hen regelmatig naar de samenwerking en wat ik terugkrijg is dat zij mijn persoonlijke aanpak zeer waarderen. De korte lijnen, open communicatie, betrokkenheid en discretie. Ik zoek ook altijd naar de meest rendabele oplossing voor alle betrokken partijen. Transparant en met resultaat.

Secondly, kcs ensures that have a glance over here any s3 resources referenced in the template or launch command actually exist.

Stabiel vastgoed, financieel solvabele huurders

Waar ik veel belang aan hecht is gedegen onderzoek naar de waarde van een vastgoedobject op de lange termijn. We investeren enkel in stabiel vastgoed met financieel solvabele huurders.

 

Ik beoordeel vastgoed ook niet alleen op zijn kwaliteit als beleggingsobject, maar net zo goed op zijn maatschappelijke waarde. Dat uit zich ook in de resultaten. Zelfs CV’s die we jaren terug initieerden renderen nog altijd goed, ondanks de recente crisis.

 

Met Orcom maak ik ook onderdeel uit van diverse vennootschappen. Binnen deze vennootschappen beschikken we altijd over voldoende middelen, waardoor we snel kunnen schakelen als zich goede investeringskansen voordoen. Zo zijn we in staat te doen wat onze contacten waarderen: open communiceren, duidelijkheid geven en overgaan tot vlotte transacties.


Kennismaken?

 

 


© Orcom BV - 2017 I Vastgoed I Beleggingen I Projectontwikkeling I Participaties