Financiering van
bouwprojecten

Voor projectontwikkeling

Geen uitstel meer

Bancaire financiering voor ontwikkelingsprojecten blijft nog steeds een probleem. Door overheidsmaatregelen, banken die op slot zijn of een opdrachtgever die afhaakt? Moet u uw plannen daardoor steeds weer uitstellen? Dan hebben wij mogelijk een oplossing voor u. In samenwerking met private investeerders kunnen wij de financiering van uw (her)ontwikkelingsplannen of kant-en-klare bouwplannen op ons nemen. Dat heeft meerdere voordelen:

  • Geen zorgen meer over de financiering
  • Uw project snel tot uitvoering brengen
  • Risicospreiding

Our character is defined and our lives are determined midnightpapers paper writing not by what we want, essay helper say or think, but by what we do.

Win-win

Wij investeren al meer dan 25 jaar in samenwerking met particuliere investeerders in vastgoed. Met succes. CV’s die we jaren terug initieerden renderen nog altijd goed, ondanks de recente crisis. Al die jaren kunnen we dan ook al rekenen op het vertrouwen van een grote groep private investeerders.

We staan bekend om onze grote betrokkenheid en nuchtere benadering bij investeringen. Wij zoeken altijd naar de meest rendabele oplossing voor alle betrokken partijen. Transparant en met resultaat.

Snel en discreet

We werken daarnaast via korte lijnen en doordat we met particuliere middelen financieren, kunnen we veel sneller schakelen dan bij een bancaire financiering. Zo komen we samen met u snel tot een passende oplossing.

 

We zijn open in onze communicatie naar u en tegelijkertijd discreet naar de buitenwereld. Er bestaat geen twijfel over dat we altijd vertrouwelijk omgaan met uw informatie.


Kennismaken?

 


© Orcom BV - 2017 I Vastgoed I Beleggingen I Projectontwikkeling I Participaties